Cloud server

De kracht van onze cloud oplossing is dat het gehele netwerk beheerd wordt door Everywhere – HF Electronics. Hierdoor hoeft u uw IT partij geen kostbare uren te vergoeden om uw communicatie netwerk online te houden.

U neemt contact op met ons en uw aanpassingen worden verwerkt door onze technische medewerkers.

Wij bieden deze cloud oplossingen aan tegen scherpe tarieven door gebruik te maken van een abonnementsstructuur welke jaarlijks verlengd kan worden.

Eigen server

Er zijn legio redenen te bedenken waarom u kiest voor een Everywhere server in eigen beheer. Als een van de weinige Push-to-Talk aanbieders hebben wij de mogelijkheid om dit scherp aan te kunnen bieden.

Met een adviserende rol van onze technische medewerkers kan uw IT afdeling deze server volledig beheren. Zo kunnen uw medewerkers gespreksgroepen, gebruikers en app voorkeuren instellen op uw eigen Push-to-Talk systeem.

Advisering apparatuur

Wij informeren u graag over de mogelijkheden om dedicated portofoons te gebruiken in uw organisatie. Wij hebben een aanbod van verschillende merken die allemaal werden getest en goedgekeurd voor gebruik op de Everywhere servers.